Žirafa za pivo je odlična ideja za vse vrste zabav!

Večina se nas je z žirafo za pivo prvič srečala v pubu ali na bowlingu, vendar je ta domiselna točilna naprava hitro postala hit tudi v drugih vrstah lokalov, prav tako pa pride vedno prav za domače zabave. Zakaj? Ker nam omogoča, da si vsakdo postreže pijačo sam oziroma si sam polni kozarec, poleg tega pa se prihrani delo gostitelju – žirafa za pivo ima kapaciteto za kar nekaj vrčkov piva, torej ni potrebno ves čas prinašati novih steklenic.

Točilne posode postajajo nepogrešljive

Druženje s prijatelji vedno predvideva tudi osvežilne napitke, in kadar poteka zabava doma, jih velja pripraviti tako, da se kot gostitelj ne ukvarjamo s strežbo, temveč se lahko družimo s svojimi gosti. Prav zato so tudi na našem trgu na voljo različne točilne posode, ki so primerne za pripravo bovl, za točenje limonade ali soka, delno zamrznjenih napitkov, ter še posebej piva. Ne glede na to, ali se družimo v zaprtem prostoru ali imamo piknik zunaj na vrtu, pridejo vedno prav.

Poleg tega, da je žirafa za pivo ali druga točilna posoda lahko praktična in nam olajša delo, pa je seveda tudi vizualno zanimiva. Nabor pijač, ki jih ponudimo gostov v žirafah ali drugih posodah s pipico za točenje, vedno pritegne pozornost.

Žirafa za pivo za velike in majhne

Kot pove že samo ime, je visoka posoda za točenje, ki spominja na vrat žirafe, v prvi vrsti namenjena točenju piva. Vsekakor pa to ne pomeni, da v njej ne moremo postreči tudi brezalkoholnih napitkov. Otroški rojstni dnevi, ko starši skrbimo za strežbo celi gruči nagajivcev, so lahko veliko bolj prijetni, če si ti lahko samostojno točijo sok iz žirafe. To je zanje pravo doživetje!

Kdaj pa pride žirafa za pivo najbolj prav, ko se zabavajo »veliki«? Poletna druženja ob pripravi mesa na žaru zagotovo niso edina priložnost, ko je pivo več kot dobrodošlo.

Z žirafo je prijetnejše tudi vsako drugo praznovanje, prav tako pa je ta odlična tudi takrat, ko s prijatelji skupaj spremljate napeto nogometno, košarkaško ali drugo tekmo. Vsi se lahko posvetite spremljanju igre, saj je zadostna količina piva ves čas pri roki – no, odmor med polčasoma pa bo prišel prav, da se tudi žirafo ponovno napolni in prinese nove slane prigrizke.

Odlično darilo za pivoljuba

Bi imeli žirafo doma? No, še bolje je, če jo podarite prijatelju in si tako zagotovite, da vas bo večkrat povabil na vrček – to je namreč odlično darilo za vsakega ljubitelja piva.