Zaščitna mreža za trampolin

Bi radi na svojem domačem trampolinu skakali brez skrbi in tako, da se ne bi ves čas bali, da bi skočili tako, da ne bi več mogli varno pristati na ponjavi, če bi izvedli kakšen trik, ki se bi ga želeli naučiti? Potem je vsekakor zaščitna mreža za trampolin nujen nakup. No, zaščitna mreža za trampolin je vsekakor nujen nakup, v kolikor imate doma trampolin, ki mreže nima, saj se vseeno lahko nesreča kaj hitro zgodi, pa če se želite naučiti kakšen trik ali pa ne.

Pri nakupu pa morate vsekakor paziti na to, da je mreža za trampolin odporna na sončne žarke, torej da je sonce na bo poškodovalo do te mere, da bi se blago začelo kar trgati in bi lahko mreža za trampolin kar popustila takrat, ko nikakor ne bi smela, prav tako je res še najbolje, da ima zadrgo, da se lahko zapne na ponjavo tisti, ki skače – pri tem obstajajo tudi takšne, ki se zapnejo na ježka, vendar pa je zadrga zagotovo boljša izbira, paziti pa morate tudi na to, kako visoka je mreža za trampolin. Seveda tu velja, da višja kot je, bolje je.

Kljub vsemu, na kar morate paziti in da se dobijo tudi takšne, ki na prvi pogled  identične, le da so uporabljeni na primer ježki namesto zadrge in da vam prodajalec zagotavlja, da je to povsem vseeno in da so ježki enaki zadrgi, se zanje raje ne odločite, saj kaj dosti v tem primeru ne boste privarčevali, govorimo o morda 10 – 15 evrih.