Zakaj najeti tiskalnik

Mnogo ljudi sploh ne ve, da je tiskalnik mogoče tudi najeti. Nekatera podjetja v Sloveniji vam nudijo tudi možnost najema vse od enostavnih osnovnih tiskalnikov pa do visoko kvalitetnih večfunkcijskih naprav, ki omogočajo tiskanje in kopiranje velikega števila dokumentov v kratkem času.

Eno izmed takih podjetij je tudi podjetje Smartprint d.o.o. iz Velenja. Vas zanima, zakaj se najem tiskalnika izplača? Stroški tiskanja ob pogostem tiskanju postanejo precej visoki, večina tega stroška leti na cene kartuš, saj so te za razliko od tiskalnikov zelo drage. Cene tiskalnikov so precej nizke in v večini primerov si proizvajalci tiskalne opreme z njimi ne ustvarjajo dobička, zgodba pa se obrne, ko govorimo o kartušah, te v nekaterih primerih lahko presegajo tudi ceno tiskalnika samega. Najem printerja oz. tiskalnika se izplača zaradi več različnih razlogov. Nimate stroškov z nakupom naprave niti nimate stroškov vzdrževanja, saj za vse potrebne servise poskrbi podjetje, pri katerem ste tiskalnik najeli. V ceno najema so všete tudi cene kartuš in stroški tiskanja. Glede na vaše potrebe lahko zakupite potrebno število kopij, vsaka dodatna kopija pa stane že od 0.02€ kar je zelo ugodno.

V podjetju Smartprint vam nudijo več različnih paketov, izbirate pa lahko med štirimi različnimi. Cena najema se začne pri 35€, za celotno ponudbo pa obiščite njihovo spletno stran. Nudijo vam tudi brezplačen enotedenski preizkus njihovih storitev, kjer jih lahko preizkušate brezplačno.

Najem tiskalnika se v vsakem primeru izplača, če ste posameznik ali pa veliko podjetje. Vi se lahko posvetite vašim opravilom, za tiskanje pa poskrbijo drugi.