Vulkanizerstvo, ki poskrbi za vse potrebe svojih strank

Podjetje Špan je vodilni vulkanizerski center v Sloveniji z več kot 45.000 zadovoljnimi strankami in tehnološko najnaprednejšimi vulkanizerskimi storitvami. Od ostalih ponudnikov se razlikujejo po svojem vložku v najsodobnejšo tehnologijo, saj si želijo slediti najsodobnejšim trendom ter s tehnologijo v tej gospodarski panogi postavljati nove standarde.

Vulkanizerstvo Ljubljana

Podjetje nam v svojem izjemno sodobno opremljenem vulkanizerskem centru, z odpiralnim časom od ponedeljka do petka od 8 do 18 in v soboto od 8 do 12 ure, ki ga najdemo na Galjevici 11a v  Ljubljani, nudi celovite, kvalitetne in hitre vulkanizerske storitve. Za vsa morebitna vprašanja pa so dosegljivi tudi na telefonski številki 01/427-75-30.

Vulkanizerske storitve

Vulkanizerstvo Špan nudi vulkanizerske storitve, kot so premontaža pnevmatik tipov RFT, DSST in BSR (pri čemer uporabljajo najsodobnejših naprave), uravnoteženje in popravila pnevmatik, finish uravnoteženje pnevmatik na vozilu ter optične nastavitve podvozja. Poleg omenjenega v njihovi ponudbi najdete tudi popravilo in obnovo aluminijastih platišč (popravilo in ravnanje poškodovanih alu platišč, barvanje vseh vrst alu platišč, peskanje alu in kovinskih platišč ter ostalih avto delov, poliranje alu platišč).

V podjetju so specializirani za prodajo pnevmatik in platišč vseh znamk in tipov vozil. Njihova ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih prodajnih svetovalcev, nam bo z veseljem svetovala in pomagala izbrati najustreznejše za naše vozilo. Izbiramo lahko med široko paleto pnevmatik in platišč vodilnih proizvajalcev, celotno storitev pa so nadgradili tudi z možnostjo hrambe, kar bo razveselilo vse, ki se s težavo soočajo z neprijetnostmi, ki spremljajo obvezno skladiščenje še uporabnih sezonskih pnevmatik, omogočilo pa nam bo tudi prihranek pri času in denarju za premontažo. Sezonske pnevmatike shranjujejo v računalniško vodenem skladišču, kjer so zagotovljeni vsi pogoji za pravilno hrambo.

vulkanizerstvo Špan odlikujejo sodobna oprema in kakovostne, zanesljive storitve

Z letom 2016 se je njihovi ekipi pridružil tudi robot za menjavo pnevmatik, ki je namenjen premontaži najzahtevnejših nizko-presečnih pnevmatik in velikih ter dražjih aluminijastih platišč. Prav tako je namenjen montaži vseh kompletov gum, ki imajo vgrajen senzor za nadzor tlaka. Gre za napravo, ki je certificirana pri proizvajalcih, kot so Porsche, Lamborghini, Audi, Volkswagen in drugih proizvajalcih vozil višjega cenovnega razreda.

Za vse, ki bi si morebiti pred samim nakupom želeli preveriti, kako izgleda določen model platišč na njihovem vozilu, je podjetje na svoji spletni strani v ta namen priskrbelo tudi povezavo do virtualnega konfiguratorja, v katerem najprej izberemo tip svojega vozila, nato pa si ogledamo izgled določenega platišča. Stran, do katere pridemo prek povezave, je v angleškem jeziku.

Podjetje nas poziva naj spremljamo vse njihove akcije, ki nam bodo njihove storitve zagotovile po še ugodnejših cenah.

Vulkanizer Špan

Podjetje Špan d. o. o. je zasebno podjetje s 35 letno tradicijo. Njihova današnja ponudba je plod vizije lastnikom vozil nuditi celovito paleto kakovostnih storitev na enem mestu. Gre za gonilo in temelj njihove strategije, ki v svojih usmeritvah upošteva tako individualnost in prilagajanje željam posameznikov, kot tudi celovitost in interdisciplinarni pristop.

Podjetje je vse od svojih ranih začetkov izjemno osredotočeno na kakovost svojih storitev, inovacije ter večjo dodano vrednosti, ki jo zagotavljajo svojim strankam. Svojim storitvam skušajo dodati poseben pečat, zato nenehno skrbijo za uvajanje najmodernejših postopkov dela. Mednje že vrsto let sodi tudi spletno naročanje na storitve in spletna trgovina s katero strankam prihranijo veliko časa, zavedajo se namreč, da sta čas in kakovost storitev ključnega pomena za zadovoljstvo naročnika. Njihova prizadevanja nikakor niso bila zaman, saj so jim v letu 2001 prinesla upravičeno pridobljen certifikat kakovosti št. V-001, za kakovostno vulkanizersko delavnico, ki ga podeljuje Obrtna zbornica Slovenije, v letu 2009 pa mu je sledil tudi certifikat ISO kakovosti 9001:2008.

Podjetje svojo ponudbo storitev nenehno dopolnjuje in nadgrajuje, saj si želijo zadovoljiti želje in potrebe čim širšega kroga svojih strank. V okvir njihove izjemno raznolike ponudbe trenutno spadajo že omenjena prodaja pnevmatik in platišč, vulkanizerske storitve za vse vrste vozil (osebni, tovorni, motocikli,…), optične meritve ter nastavitve podvozij na najsodobnejših 3D napravah.

V sklopu njihovega kompleksa najdemo avtosalon vozil znamk Volkswagen, Cupra, Seat in Volkswagen gospodarska vozila, center prodaje rabljenih vozil, skuterjev in motornih koles znamke Sym, prav tako pa prodajajo in servisirajo tudi kolesa znamk BMC, S-BIKES, Fondriest, Torpado in Esperia. Podjetje poleg že naštetega ponuja pooblaščeni servis osebnih in lahkih dostavnih vozil Mercedes-Benz, pooblaščeni servis vozil Volkswagen, Škoda, Seat in Volkswagen gospodarska vozila, cenitev vozil, avtokaroserijska popravila, sezonsko shranjevanje zimskih oz. letnih pnevmatik in platišč, pranje, notranje čiščenje vozil (tudi globinsko), samopostrežno ročno avtopralnica (ki deluje vse dni v tednu), prodajo in montažo izpušnih sistemov za vse vrste vozil, hitri servis, popravila platišč, hrambo starodobnih vozil in motornih koles, tehnične preglede in registracija vozil, kasko zavarovanje, odjavo oz. prijavo, prepis vozil, odjavo in odvoz izrabljenih motornih vozil.

Njihovim strankam je na voljo tudi kavarna Špan, z možnostjo brezplačnega brezžičnega interneta, kjer si lahko, med tem, ko bomo izurjenim pralcem in vulkanizerjem zaupali našega jeklenega konjička, privoščimo prijeten postanek. S kavo in rogljičkom, sokovi, torticami, sladoledom ipd. nam bodo postregli v udobnih usnjenih separejih, ali na steklenem mostu s pogledom na Krim, v sončnih dneh, pa je na razpolago tudi terasa kjer lahko prelistamo dnevne časopise in revije.