Videa.si: storitve

Mlada ekipa s svežimi idejami, pod okriljem zelo uspešnega podjetja Optiweb, vam sedaj predstavlja nove storitve, ki zadevajo videoposnetke. Seveda se celotna storitev začne pri ideji, saj mora biti vsak video zanimiv in seveda privlačen. Za dobre ideje pa je včasih potrebno preiskati tudi najbolj temne in oddaljene kotičke spleta.

Če potrebujete torej promocijski, animirani, predstavitveni, izobraževalni video ali pa reportažo, je Videa.si zagotovo pravi naslov za vas. Promocija ekipe sloni na dosedanjih referencah, katere pa se večajo iz meseca v mesec. Z vsakim dnem ekipa pridobi nekaj novih izkušenj, na podlagi pridobljenih izkušenj pa seveda tudi lahko nato ponudi vedno boljšo storitev, kar pa posledično vodi tudi do še večjega zadovoljstva stran. Na spletni strani videa.si si lahko ogledate tudi dosedanje izdelke strokovne ekipe, ogledate pa si lahko tudi video snemanja iz zraka.

Promocijski videi so namenjene predvsem povečanju prodaje nekega produkta ali pa storitve, saj lahko z videom nazorno pokažemo, katere lastnosti in prednosti ima določena storitev oziroma produkt. Predstavitveni video poskrbi, da uporabniku na zanimiv in zabaven način predstavite svoje podjetje ali pa organizacijo. Izobraževalni videi pa so tisti, ki poskrbijo za bolj kvalitetno znanje o nečem, saj lahko prikažejo tisto, kar se z besedami in slikami ne da dobro opisati. Poleg tega pa vam strokovna ekipa nudi tudi možnost reportaže in animiranega filma.