Taverna Petra

Se potepate po Poljanski dolini, pa ne veste kje si privoščiti dober obrok? Predlagamo, da se ustavite v Taverni Petra. Taverna Petra se nahaja približno 500 m iz Gorenje vasi (smer Škofja Loka – Žiri), v mirni in urejeni okolici. Prijazno osebje vam bo postreglio z okusnimi malicami in kosili, pripravljajo tudi odlične pice, ne manjka niti hrana pripravljena na hitro in okusne sladice.

Kot smo že omenili se v Taverni Petra lahko ustavite na malico, prijetno družinsko kosilo, sprejemajo tudi naročila za razna praznovanja, poslovna kosila in druge priložnosti za zaključene skupine, saj razpolagajo z kar nekaj kapacitetami (osrednji lokal 50 ljudi, restavracija 60 ljudi in letni vrt 70 ljudi). Poskrbeli so tudi za vaše najmlajši, ki se bodo med tem ko boste vi s prijatelji pili kavo, veselo igrali v otroškem kotičku, na vrtu ali v restavraciji.

Za vse, ki pa nimate časa, da gostilno obiščete, pa ponujajo možnost razvoza jedi na dom. Vse kar rabite je, da na njihovi strani pregledate ponudbo in jih pokličete.