Stenska tabla piši briši v otroški sobi

Otroci zelo radi čečkajo, ustvarjajo risbe, pišejo in barvajo. Običajno pišejo v zvezke, barvajo pobarvanke in rišejo na večje liste. Svojevrstno podlago izražanja malčkove kreativnosti pa predstavlja tabla piši briši, na katero otroci lahko pišejo in rišejo z uporabo kred in flomastrov. Posebnost te stenske nalepke je v tem, da otrokove risbe na površini lahko enostavno obrišemo s suho krpo ali papirjem in tako v nekaj sekundah pripravimo novo in čisto podlago za risanje.

Otroške stenske nalepke pa niso namenjene le za čečkanje in risanje, temveč predstavljajo tudi dekorativen element za okrasitev sten v malčkovi sobi. Nalepke za otroško sobo so na voljo v različnih motivih, barvah in velikostih, kjer temnejše površine predstavljajo risalno tablo piši briši. V otroški sobi je etikete najbolje namestiti na takšno višino na zidu, da bo malček lahko risalno površino zlahka dosegel.

Dekorativne stenske nalepke z risalno podlago za ustvarjanje

Otroci so navdušeni nad zanimivimi motivi in barvami v obliki dreves, živali, planetov, vlakov, čarobnih vil in drugo. Zato lahko stene otroške sobe popestrimo z motivi, ki se jih malček ne bo naveličal. Te zidne etikete z otroškimi motivi pa na določenih predelih nudijo risalno podlago, kjer tabla piši briši predstavlja prostor za ustvarjanje, risanje in pisanje.

S pomočjo risalne podlage pa se otroci tudi učijo, nanjo pišejo prvo abecedo, kasneje rešujejo matematične račune in ponavljajo učno snov iz šole. V otroško sobo pa lahko namestimo tudi večjo zeleno etiketo z risalno podlago po celotni površini. Večja površina nalepke nudi otroku več prostora za ustvarjanje in risanje. Pri tem lahko uporabi krede različnih barv in risbe tudi sam zbriše s papirjem.

 

stenska nalepka za otroško sobo

 

Etikete z risalno podlago za starejše otroke

Osnovnošolci in dijaki ne bodo več toliko čečkali in risali kot, ko so bili malčki, zato lahko na stene v njihovih sobah namestimo veliko belo risalno etiketo, ki nudi veliko prostora za pisanje in učenje. Otroci lahko nanjo pišejo s flomastri različnih barv, zato, da si zabeležijo oporne točke pri učni snovi, izrišejo miselni vzorec ali pa si zabeležijo datume kontrolnih nalog in ustnih spraševanj. Barvo flomastrov na etiketi pa lahko pobrišejo s suho ali vlažno krpo.

 

nalepke

 

Stenske etikete za starejše otroke pa so lahko tudi v obliki koledarjev, kjer so dnevi označeni s kvadrati, poleg kvadratov za posamezen dan v tednu pa je tudi prostor za dodatne zapiske in opombe. Tako lahko otroci s kredami označijo pomembne dneve, opravila, ure obšolskih dejavnosti in drugo. Tabla piši briši z motivom koledarja je na voljo za nakup v spletni trgovini s stenskimi nalepkami na strani www.stenska-nalepka.si. Nalepka v obliki koledarja je sestavljena iz šestih kosov, ki jih je mogoče poljubno razporediti po steni.