Spojno okovje za pohištvo

Spojno okovje je vezivni element za različne kose pohištva. Spojno okovje je poleg moznikov najpogosteje uporabljeno pri sestavi pohištva. Moznike lahko dodatno ojačimo še z lepilom, elemente pa vežejo skupaj tudi brez. Spojno okovje pa ima kar nekaj prednosti pred mozniki saj lahko nastavljamo trdoto spoja, enostavno pa je tudi razdiranje in sestavljanje pohištva. Spojno okovje se pojavlja v veliko različnih vrstah pohištva od omaric, predalov, pultov in še marsikje drugje.

Garnitura spojnega okovja zagotavlja res izjemno trden spoj vseh plošč in s tem prepreči nabijanje vlage prahu ali druge umazanije po celotnem stiku plošč.

Omenjeno okovje lahko po zelo ugodni ceni dobite v spletni trgovini Lesnega centra Cikava, kjer nudijo tudi ostalo okovje za pohištvo. Poleg različnih vrst okovij za vsa pohištva so specializirani tudi za razrez lesa, tega lahko naročite kar prek spleta v nekaj enostavnih korakih. V njihovi spletni trgovini lahko kupite tudi veliko orodja za vaše mizarske storitve. Orodje izdelano po najvišjih standardih kvalitete vam bo služilo še dolgo časa, izboljšali pa boste tudi produktivnost. Razrez lesa in pohištveno okovje sta le dve od njihovih vrlin, ponujajo tudi še kvalitetne dodatke za pohištvo kot so konzole in nosilci polic, koši za smeti, mizne noge, nogice, obešalniki, pohištvena kolesa, ročaje, alu profile, korekturne elemente za les in različno literaturo preko katere se lahko izpopolnjujete kot mizar.

Če se ukvarjate z lesom vam vsekakor svetujem obisk njihove strani, izvedeli boste veliko uporabnih stvari in deležni boste kvalitetnih elementov in storitev. Na spletni strani so navedeni tudi kontaktni podatki če želite več informacij v povezavi s katerokoli stvarjo.