Skuterji

Devetošolka Tina si je močno želela prevozno sredstvo, s katerim bi se lahko pripeljala v šolo, na treninge odbojke, na pijačo v bližnji kraj ter druge podobne lokacije. Želela je biti neodvisna od časa staršev, saj mnogokrat niso imela časa da bi jo peljali.

Zaradi nastalega problema se je Tinin oče odločil da ji kupi skuter, pod pogojem da Tina v najkrajšem času opravi vozniški izpit. Izpita za motorno kolo se je Tina nemudoma lotila, in prav kmalu jo je pred hišo čakal nov skuter in čisto nova čelada.

Sedaj so se pričeli popolnoma drugi časi. Tina je bila več ali manj neodvisna od staršev, brez problema se je lahko udeležila treningov  in se odpravila v bližnje kraje.

Nekega dne pa je ugotovila da ji ne sveti sprednja luč. To je povedala očetu, ta pa je po spletu poiskal trgovino z deli za skuter, našel je spletno trgovino  kjer prodajajo vse možne rezervne dele za skuter, vse od luči, gum, ogledal, zavor, cilindrov, uplinjačev in še mnogo drugih delov. Luči za skuter so bile čez kakšen dan že pri njej. Hčerki je zamenjal luč, tako da se je zopet lahko brez skrbi vozila s skuterjem.

Po tem neljubem dogodku sta oba, Tina in njen oče, vedela kje ob podobnem dogodku kupiti nove rezervne dele za skuter.