Sedežne garniture z ležiščem: Ko se srečata udobje in funkcionalnost

Vsakdo se je že srečal z vprašanjem izbire primernega pomožnega ležišča, ko se pojavi potreba po prenočitvi gostov. Sedežne garniture z ležiščem pri tem predstavljajo optimalno rešitev. Ne zavzamejo dodatnega postora, nudijo odlično udobje spanja, sprememba v ležišče pa je izjemno preprosta in hitra. To možnost nemalokrat izberemo tudi za uporabo v manjših stanovanjih namesto postelje, ko se ne želimo odreči prostoru in udobju. V Marosu nudimo vrhunske italijanske sedežne garniture z ležiščem NATUZZI z izjemno kakovostjo spanja, ki se lahko primerja z udobjem klasične postelje. Tako več ne bo težav s prostorom, hkrati pa se nam ne bo treba odreči udobnemu spancu. Na voljo so različni elegantni modeli, pestri izbrani materiali in barve ter različne dimenzije, ki se bodo odlično prilegali v vsak bivalni prostor. Prvovrstna izdelava zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato vas bo vaša sedežna garnitura razveseljevala dolga leta in vam nudila popolno brezskrbnost.

Vsakodnevna ali občasna raba?

Raztegljivi kavč je zelo dobrodošel zlasti v manjših stanovanjih brez ločene spalnice, saj ga lahko uporabljamo namesto postelje. Gre za izredno funkcionalni kos pohištva, ki je lahko kavč in postelja v enem. Omogoča nam prihranek dragocenega prostora in nenazadnje tudi stroškov za nakup postelje. Sedežne garniture z ležiščem NATUZZI odlikuje vrhunska izdelava in prvovrstna obstojnost. Pri izbiri pomožnega ležišča za občasno rabo, primerno možnost predstavljajo dvosedi z ležiščem. Postavimo jih lahko tako v dnevno kot tudi otroško sobo, kjer bodo z udobjem razveseljevali naše goste in jim nudili miren ter prijeten spanec. Kavč in postelja v enem je odlična izbira tako za vsakodnevno spanje kot tudi za občasno prenočitev gostov.

Sedežna garnitura Natuzzi

Dobra prilagodljivost in lep okras prostora

Sedežne garniture z ležiščem NATUZZI so na voljo v različnih modelih, elementih, dimenzijah in postavitvah. Tako bodo vaše potrebe po kakovostnem ležišču popolnoma izpolnjene. Dvosedi z ležiščem so na voljo tudi v kotni postavitvi. Raztegljivi kavč lahko le v nekaj preprostih korakih spremenimo v ležišče in ga enostavno ponovno zložimo nazaj. Posebej zanimiv in prilagodljiv model je DIESIS. Gre za sedežno garnituro z ležiščem, ki je primerna zlasti za manjša stanovanja. Ta linija nudi številne različne elemente, ki jih lahko sestavimo v manjše ali večje kotne  postavitve. Na voljo je tudi v obliki samostojne zofe ali fotelja. Lahko se odločimo za element s prostorom za shranjevanje posteljnine. To je izredno praktično in dobrodošlo, kadar je potrebno karseda najbolje izkoristiti vsak košček prostora. Na ta način bodo izpolnjene vse vaše zahteve: po prostoru, mirnem počitku in vrhunskem dizajnu.

Popolna harmonija udobja za vsak okus

NATUZZI kot vodilni proizvajalec oblazinjenega pohištva že več kot petdeset let narekuje svetovne smernice sodobnega oblikovanja. Vsi izdelki so ustvarjeni z znanjem, rokodelsko spretnostjo in ljubeznijo ter se prefinjeno vključujejo v bivalni ambient. Sedežne garniture z ležiščem NATUZZI so plod edinstvene oblikovalske umetnosti, inovativnosti in najsodobnejše tehnologije.

Postopek izdelave poteka pod upoštevanjem najstrožjih standardov kakovosti, kar zagotavlja izjemno stabilnost, odpornost proti obrabi in obstojnost barv. Širok izbor materialov in sodobni dizajn se odlično prilega v vsak bivanjski prostor in ustreza vsakemu življenjskemu slogu. Ljubitelji klasične sedežne garniture se lahko odločite za visokokavostno mehko naravno usnje. Usnje je zaradi svoje trajnosti in preprostega vzdrževanja priljubljena izbira, če imate otroke ali hišne ljubljenčke. V Marosu so na voljo tudi izdelki za nego usnja, s katerimi bo čiščenje in vzdrževanje usnjene sedežne garniture z ležiščem preprosto in hitro. Če pa raje prisegate na sedežno garnituro v blagu, vas bodo očarale številnime naravne in tehnične tkanine različnih struktur in barv. Ne glede na to, za kakšen raztegljivi kavč se boste odločili: široka ponudba sedežnih garnitur vrhunske izdelave in estetske dovršenosti bo zadovoljila še tako zahteven okus.

Kako pa je z odlagalnimi površinami?

Sedežne garniture si praktično ne moremo predstavljati brez pripadajoče klubske mizice. Ta se običajno nahaja v središču pred sedežno garnituro in služi kot odlagalna površina, lahko pa tudi zgolj kot okras bivalnega prostora. Izbor ustrezne dimenzije in oblike klubske mizice je odvisen od naših potreb in osebnega sloga. NATUZZI nudi pestro izbiro vrhunskih, estetsko dovršenih klubskih mizic za vsak okus. Različne kombinacije materialov kot les, kovina, kamen ali steklo bodo dnevnemu prostoru podarile posebno dragocen pečat in poudarile lepoto sedežne garniture. Izbiramo lahko med klasičnimi kvadratnimi, pravokotnimi in okroglimi oblikami ter različnimi višinami klubskih mizic. Posebej zanimiv model je CHOCOLAT, ki ima petkotno obliko in je na voljo v štirih različnih velikostih. Kovinsko podnožje podari posebej eleganten videz klubske mizice, zgornja plošča pa je lahko iz toplega lesa ali umirjenega marmorja. Zanimiv estetski učinek v velikem prostoru dosežemo, če postavimo dve klubski mizici CHOCOLAT skupaj. Med klubskimi mizicami izstopa tudi model modernega dizajna in čistih ravnih linij KUBIKA. Sestavljajo ga različni lakirani in furnirani elementi, ki imajo funkcijo predalov in odlagalnih površin. Linearni kovinski profil mizice zagotavlja optimalno stabilnost in poveča njen estetski učinek.