Polepšajte svoje zobe

Ste že slišali za zobne luske? Gre za super rešitev za vse, ki si želijo lepših zob. Zobne luske namreč zelo uspešno prekrijejo različne nepravilnosti na zobeh in jih naredijo bolj bleščeče bele. Tako bo vaš nasmeh točno tak, kot ste si od nekdaj želeli: bel, bleščeč, popoln, predvsem pa neustavljivo privlačen, vi pa bolj samozavestni. Na tak način lahko dobite nasmeh, kakršnega imajo le zvezdniki, ki že kar dolgo časa uporabljajo zobne luske. Sedaj pa je ta metoda dostopna tudi pri nas!

Zobne luske za lep nasmeh

Zobne luske so tanke porcelanaste prevleke. So zelo tanke in se na zobe enostavno nalepijo. Na tak način lahko prav vsak zelo hitro pride do lepega in belega nasmeha. Luske so narejene iz porcelana, ki je trden material z dolgo življenjsko dobo ter v vseh merilih ustreza takšni uporabi.

model popolnega ugriza

Nameščanje je hitro in popolnoma neboleče, ko so luske enkrat nameščene, pa so praktično neopazne, saj izgledajo zelo naravno. S svojo barvo namreč posnemajo barvo lepe bele zobne sklenine, zato bodo vsi mislili, da imate naravno tako bleščeč in popoln nasmeh.

Odpravite nepravilnosti na zobeh!

Za razliko od beljenja zob in drugih postopkov, ki le spremenijo barvo zobne sklenine, zobne luske prekrijejo tudi nepravilnosti na zobeh. Z njimi lahko popravimo tudi obliko posameznega zoba ali zmanjšamo prevelik razmak med zobmi. Zelo učinkovite so pri prekrivanju različnih razpok ali kot hitro popravilo odškrtnjenega zoba, ki kazi vaš videz. Pritrdijo oziroma prilepijo se namreč direktno na zobno sklenino in jo tako tudi dodatno utrdijo.

razmik med zobmi

Hitro in učinkovito do lepših zob

Zobne luske tako predstavljajo sodobno in učinkovito stomatološko rešitev ter vam omogočajo trajno polepšanje vašega nasmeha na hiter, enostaven in ne boleč način. Za načrtovanje in nameščanje je običajno dovolj le nekaj obiskov pri zobozdravniku in že bodo vaši zobje dobili lepšo barvo in obliko. Po želji jih lahko namestite na več zob ali samo na enega, pred začetkom samega postopka pa se je pametno temeljito pogovoriti z zobozdravnikom, ki naj vam predstavi vse možnosti ter predstavi tudi ceno izvedbe takšnega postopka. Običajno se postopek uporablja predvsem pri prednjih zobeh, ki so najbolj izpostavljeni pogledu.