Ploščice v imitaciji lesa skoraj kot naraven les

Leseni izdelki so čudoviti in les je v čudovitih naravnih odtenkih in vzorcih, ki polepšajo vsak prostor. Iz tega razloga se ljudje odločajo svoj dom okrasiti ali s pravim lesom ali z izdelki, okrašenimi z lesenim vzorcem. Ker pa les ni vedno najboljša ali mogoča možnost, so se v ponudbi trgovine Keramoteka znašle vzorčaste ploščice imitacija lesa, da se zdi, kot da gre za lesene ploščate izdelke. Pred dokončno odločitvijo o tem, ali bi na tla položili ploščate izdelke iz naravnega materiala ali bi se raje odločili za ploščice imitacija lesa, je treba narediti primerjavo in pretehtati pluse in minuse obeh možnosti.

 

 

Ploščice v imitaciji lesa boljše od narave

Kaj pomeni položiti leseni pod ali kako se bodo obnašale keramične ploščice imitacija lesa, ki bodo v vaš dom prinesle prav toliko topline kot pravi les. Prav zato v spletni trgovini Keramoteka ponujajo keramične izdelke v vzorcu vseh mogočih vrst dreves. Izbirate lahko med celim gozdom in izdelke kombinirate po lastnem okusu. Zakaj je bolja odločitev za ploščice imitacija lesa kot pa za parket? V primerjavi s parketom so ploščice bolj trpežne in prenesejo več teže ter prometa. Veččlanski družini, ki ima pogosto obiske, bodo keramične ploščice v imitaciji lesa bolje služile, kot bi jim služil leseni pod.

 

Ploščice imitacija lesa prenesejo več

Leseni pod namreč prenese manj teže kot bi jo prenesle ploščice imitacija lesa, ki zaradi izgleda ponese na višjo raven, prebivalcem in obiskovalcem pa daje bodo bolj razkošen občutek. V nasprotju z lesenim podom vlaga na keramične ploščate izdelke nima nikakršnega vpliva. Ni se vam treba bati, da se bo pod dvignil, če bo narasla vlaga v zraku, prav tako se vam ni treba bati, da se bo na tleh poznal vsak madež, če po tleh polijete tekočino. Tudi drsenje ni nikakršna težava. Pod je lahko narejen tako, da prepreči drsenje. Če boste takšen pod pravilno vzdrževali, lahko pričakujete življenjsko dobo dvajsetih let. Življenjska doba lesenega poda pa je petnajst let.