Pločevinasta kritina je res vroča

Je pločevinasta kritina res vroča? Vse informacije o strešnikih iz pločevine kažejo na to, da je streha iz pločevine res vroča. V tem primeru ni mišljena visoka temperatura strehe. Vroča v tem kontekstu pomeni skupek izjemnih in dobrodošlih značilnosti, ki jih ima pločevinasta kritina. Ta namreč sestavlja pokrivalo hiše, ki premore lepoto in uporabnost. Resnično ekstremno trpežna pločevinasta kritina je preprosta za vdrževanje in traja skoraj v nedogled – streha vam bo služila več kot petdeset let. Strešnik iz jekla, stisnjenega v tanko plast, je skorajda neprediren in odporen proti nezaželeni rji, gnilobi in insektom.

 

Pločevinasta kritina varuje pred vejami

Kakovostna streha iz pločevine bo dom varovala tudi pred udarci drevesnih vej, če so v bližini domovanja drevesa. Veliko je dejavnikov, ki jih je treba vzeti v ozir, ko se odločate, s čim boste pokrili vrh svojega doma. Morda vas bo odvrnilo dejstvo, da je pločevinasta kritina na začetku dražja od strešnikov, izdelanih iz drugih materialov. Skrbi so odveč, saj so stroški, povezani s strešniki iz jekla, višji le kratkoročno. Dolgoročni pogled, izjemno dolga življenjska doba in vzdržljivost dokažejo, da je pločevinasta kritina pravzaprav ugodna možnost. Zagotovo ste že slišali rek, da nihče ni tako reven, da bi kupoval poceni. Zdi se, da gre za kontradiktorno izjavo, ki pa razkriva globljo resnico.

 

Strešna kritina iz pločevine

 

Tudi hrupa ni veliko

Za malo denarja se res dobi samo malo muzike. Dobro pokrivalo doma je odlična naložba. S kakovostnimi strešniki si zagotovite, da v prihodnje nimate nobenega stroška s streho. Poskrbite tudi, da se ne boste tresli od strahu pred vsako vremensko napovedjo zaradi skrbi, da bo prihajajoče neurje popolnoma uničilo streho vašega doma in morda skupaj s tem še preostali del hiše. Vse te skrbi bo pregnala pločevinasta kritina. Ta zaščiti celoten dom in hkrati poviša njegovo vrednost, če se kdaj v prihodnosti odločite za prodajo. Streha iz jeklenih strešnikov v nasprotju s prepričanjem večine ni glasno, saj so strešniki tako izdelani, da preprečujejo prenos zvoka.