Pleskanje sten in cenik slikopleskarskih storitev

Slikopleskarstvo je osnovna dejavnost podjetja Fuga. Gre za poklic, ki se ves čas prilagaja in nadgrajuje. V podjetju Fuga poteka izvajanje bolj in manj zahtevnih slikopleskarskih del že več let. Kaj pa sploh zajema slikopleskarstvo? Gre za storitve kot so pleskanje sten, slikanje, polaganje tapet, dekorativni ometi, šabloniranje in pa štukature.

Pri slikopleskarstvu je na voljo veliko različnih možnosti pri odločitvi za izgled nekega prostora in to ravno zaradi različnih tehnik nanosa barv z različnimi čopiči, valjčki, dekorativnimi gladilkami in pa tudi drugimi pripomočki. Vsaka stena zagotovo potrebuje storitev pleskanja Fuga. Pri pleskanju sten je zelo pomembno, da ustrezno pripravimo prostor in samo steno na pleskanje. Vse podlage namreč morajo biti pred pleskanjem stene čiste in suhe. Pomembno je, da se izravna tudi neravne površine in pa da star plesk, ki odstopa odstranite s pomočjo krtače in veliko vode.

Različne tehnike nanosa in različna zahtevnost slikopleskarskih del pa na žalost ne omogoča točnega cenika. Cenik slikopleskarskih del se namreč lahko zelo razlikuje, vendar pa je mogoče sestaviti cenik, v kolikor strokovnjaki dobijo nekaj informacij. Da bi lahko strokovnjaki sestavili cenik slikopleskarskih del si morajo najprej ogledati objekt in se dogovoriti o tem v kolikšnem obsegu in katera dela je sploh potrebno opraviti. Glede na vse dane informacije pa boste kmalu prejeli cenik, ki bo zajemal celotno storitev, torej vse od materiala do končne izvedbe.

V kolikor se torej zanimate za pleskanje ali beljenje sten oziroma druge storitve, ki jih nudi Fuga, je najbolje, da si kar sami ogledate spletno stran omenjenega podjetja in pošljete svoje povpraševanje še danes.