Obvladajte nezaželeno uhajanje urina med nosečnostjo

Uhajanje urina med nosečnostjo vas lahko obremeni in žalosti, saj je to najlepše obdobje v ženskem življenju. Ko ste noseči pa ste obenem polni različnih čustev, tudi veselja, upanja in tesnobe. Zato je uhajanje urina med nosečnostjo ena tistih stvari, ki vas lahko dodatno vznejevolji ob že tako intenzivnih skrbeh za vaše dobro počutje. Tosama vam pomaga obvladati vse majhne tegobe in neprijetnosti. Pomembno je, da ste med nosečnostjo srečni in veseli, saj vaše čustveno počutje neposredno vpliva na otrokov nevrološki in psihološki razvoj. Tako vam priporočamo uporabo posebnih higienskih vložkov za obvladanje blagega uhajanja urina med nosečnostjo. Študije so namreč pokazale, da bolj srečne noseče ženske rodijo bolj zdrave otroke, zato je v vašem in našem interesu, da se čim bolje počutite.

 

težave med nosečnostjo

Med nosečnostjo obvladajte uhajanje urina, po porodu prav tako

Uhajanje urina po porodu je pogosta težava, ki se večkrat pojavi med nosečnostjo. Izguba nadzora nad mehurjem je običajen in pogosto neprijeten problem, ki nam povzroča neprijeten občutek, lahko vodi do zdravstvenih težav in vnetij ter nam preprečuje sproščenost gibanja. Ovirani so tudi naši socialni stiki in nemalokrat se zaradi tega izogibamo kontakta z ljudmi. Resnost oziroma stopnja resnosti uhajanja se giblje od občasnega uhajanja urina, ko kašljate ali kihate do tega, da imate željo po uriniranju, ki je tako nenadna in močna, da vas ovira pri normalnih opravilih in vam preprečuje, da bi pravočasno prispeli do stranišča.

Naj vas ne jezi več uhajanje urina po uriniranju

Uhajanje urina po uriniranju se pojavlja nenapovedano in nas lahko preseneti na potovanjih, delovnem mestu ali prijateljski družbi. Čeprav se pogosteje pojavlja pri starejših ljudeh, pa uhajanje urina po uriniranju ni neobhodno povezano s staranjem in prizadene oba spola v vseh starostih. Kadar začne vplivati na vaše počutje ali motiti vaše dnevne aktivnosti, ne odlašajte z obiskom zdravnika ali  lekarne. V veliki večini primerov pa pomaga težave ublažiti uporaba primernih higienskih vložkov z Tosame, ki blagodejno vplivajo na zdravje in dobro počutje. Za večino ljudi lahko preproste spremembe življenjskega sloga ali uporaba teh izdelkov bistveno zmanjšajo neugodje in slabo voljo.

Sploh ne boste več opazili uhajanja urina ob kihanju ali uhajanja urina pri kašljanju

Na veliko presenečenje mnogih se večkrat pojavlja uhajanje urina ob kihanju. Da vas to ali uhajanje urina ob kašljanju ne bi neprijetno oviralo pri socialnih dejavnostih, vam priporočamo uporabo vložkov za blago uhajanje urina iz Tosame. Ti so idealni pri stresnem uhajanju urina, ko se pojavi pritisk na mehur tako, da kašljajte, kihate, se smejete, vadite ali dvigujete nekaj težkega.