Naravna nega nohtov s pomočjo posebnih lakov je že na voljo

Vse bolj opažamo, da se ljudje radi vračamo k naravi, tako v organski prehrani kot v zdravljenju. No, zdaj pa narava poskrbi tudi, da nega nohtov postane ne samo lepa, ampak tudi zdravilna. Seveda je nega nohtov najboljše opravljena s strani za to usposobljenih ljudi, a povemo lahko, da zdaj tudi same lahko skrbimo za svoje nohte. Na trgu se namreč že najdejo laki, ki so narejeni izključno iz naravnih snovi, ki poskrbijo, da je nega nohtov opravljena na zdrav način. Stara “nega nohtov”, če ji sploh lahko tako rečemo, pa je v bistvu bolj škodila, kot pa koristila našim nohtom. S to revolucionarno novostjo se lahko končno poslovimo od uničenih in poškodovanih nohtov in si zagotovimo zdrave in lepe, kot smo si jih vedno želele.

Najboljša nega nohtov je naravna. Poglejmo si, zakaj!

Če smo v preteklosti imele težave s svojimi nohti, je to vsekakor rezultat, ki ga prinese slaba nega nohtov s slabimi produkti. Danes pa si lahko vsaka izmed nas zagotovi, da bo nega nohtov postala zdravilna namesto škodljiva. To nam omogočajo raznorazni produkti, ki vsebujejo izključno le naravne sestavine, ki so znane, da nohte nahranijo in ohranjajo močne. Zdravilne učinkovine, ki jih pogosto najdemo v tovrstnih produktih, so po navadi narejene po BIO formuli, ki nikakor ne vsebujejo kemikalij, kot sta formaldehid ali pa toluen.

Namesto teh škodljivih kemikalij so laki na primer narejeni iz jojobe in aloje vere, ki skupaj z vitaminom E prodrejo v površino nohta, ga utrdijo in mu ob enem povrnejo naravno prožnost. Poleg teh zdravilnih sestavin pa so v lakih tudi kombinacije kreatina in različnih vrst proteinov, ki poskrbijo, da so nohti tudi vlažni. Moramo pa poudariti, da je taka nega nohtov prirejena za vsak tip nohtov posebej, saj kot vemo, nimamo vse ženske enakih in je zato treba formule tudi prirejati. Vseeno pa je tak način nege edini, ki mu je res lahko zaupati, saj je prijazen tako za naše nohte kot tudi za okolico.