Moki Armani parfumi

Tudi moški si želijo imeti privlačen vonj, ki bo omrežil vsako žensko. Zato poleg ženskih parfumov pa obstajajo tudi moški parfumi, ki jih najdete tu. Najbolj prodajane znamke moških parfumov so:
– Armani
– Lacoste
– Hugo Boss
– Calvin Klein
– Dior
– Dolce Gabbana

Blagovna znamka Armani že vrsto let predstavlja sodobnega, zapeljivega in modernega moškega. V drogerijah imate več vrst moških Armani parfumov. Med najbolj prodajane spadajo:
– Parfum Emporio Armani Diamonds for men
– Parfum Emporio Armani He
– Parfum Emporio Armani Acqua di Gio
– Parfum Emporio Armani Attitude
– Parfum Emporio Armani Black Code (v zadnjem letu je bil najbolje prodajan Armani parfum)

  • Moški parfum Armani Diamonds je dišava za urbane moške, ki so po srcu mladi. Osnovna nota tega parfuma sta kakav in amber.
  • Parfum Armani He je mešanica lesnih not in je namenjen resnim moškim.
  • Moški Armani Acqua di Gio je parfum, ki s svojo aromatično noto nudi svežino. Parfum je lahek, svež in vsebuje vonj mandarine, jasmina, rožmarina ter sadnih detajlov.
  • Parfum Armani Attitude vsebuje morsko aromo, ta pa nudi val svežine.
  • Moški parfum Armani Black Code, ki je, že zgoraj omenjeno, bil najbolje prodajan Armani parfum v zadnjem letu. Ta parfum v moškem prebudi strast, saj je vonj eksotičen, zapeljiv in nedvomno opazen, saj očara vsako žensko. Vsebuje vonj medu in vanilije, jasmin in citrusno svežino. Takšen parfum je namenjen moškim, ki so strastni, elegantni, s smislom za humor in predvsem eleganco.

Armani parfume lahko dobite po 30 ali pa 50 mililitrov.