Lesene hiše in brunarice Talg

Podjetje Talg iz Rovt je na področju izdelave brunaric in lesenih hiš v Sloveniji kar precej poznano. Svoj sloves so si pridobili z dolgoletno izdelavo kvalitetnih produktov iz lesa.

Njihova primarna dejavnost je seveda omenjena v prvem stavku tega članka, na področju lesarstva pa vam nudijo tudi sušenje ter nadaljnjo obdelavo lesa. Prav to predstavlja prednost pred drugimi ponudniki saj imajo nadzor nad lesom vse od hloda dalje do zaključne faze v gradnji. Ponudba njihovih storitev obsega tudi CNC razrez lesa, 3D izris konstrukcij, izdelava brun in opaža, ladijski pod, konstrukcijski les, leseno embalažo, sami pa sušijo tudi les.

Obdelava lesa z računalniško vodenimi stroji je še posebej primerna pri gradnji, saj se človek ne glede na svojo natančnost in spretnost nikakor ne more približati natančnosti stroja.

Brunarice so primerne tako za »vikend« objekt ali pa tudi stalno bivanje, seveda so v slednjem primeru veliko bolj primerne lesene hiše. Bivanje v lesenih prostorih človeka navdaja s toplino, taki objekti pa zagotavljajo tudi visoko požarno in potresno varnost.

Če se odločate za katerokoli gradnjo iz lesa, je podjetje Talg iz Rovt pravi naslov. Če imate kakršnekoli dvome vam svetujem ogled njihove spletne strani in galerije njihovih izdelkov. Seveda pa so vam za kakršnokoli svetovanje v zvezi z lesom vedno na voljo na telefonskih številkah ali pa e-naslovu.

Odločitev za bivanje v lesenih hišah in brunaricah vsekakor ni lahka vendar vam zagotavljam, da vam ne bo žal. Les ima svoj čar, to vam lahko potrdi vsak, ki že ima tako izkušnjo.