Lenovo tab 4 ali majhen prenosni računalnik

Gledate malo, katero tablico bi kupili, saj bi radi imeli nekaj drugega, malo večjega kot je vaš telefon, doma pa imate samo stacionarni računalnik, vam pa se pred njim ne ljubi sedeti?

Ja, potem je opcija prenosni računalnik ali pa tablica kot je na primer Lenovo tab 4. Se pravi, na voljo sta dve rešitvi in to tudi v primeru, da si želite nekaj malo večjega od telefona, pa še vedno ne preveliko, torej prevelik ekran, saj so lahko prenosni računalniki tudi majhni. Seveda, odločitev ni enostavna, saj se je treba zavedati, da je Lenovo tab 4 tablica, ki torej omogoča zaslon na dotik, medtem ko pa je majhen prenosni računalnik, ki ima vsaj nekje okvirno ceno kot Lenovo tab 4 ali druge tablice, prav gotovo na tipkovnico in miško, torej ni na dotik.

Samo za zabavo je Lenovo tab 4 zagotovo boljša odločitev kot prenosni računalnik

Kar se tiče majhnih računalnikov, je tako, da znajo imeti kaj hitro kar visoko ceno. Prav tako, v kolikor potrebujete nekaj dodatnega samo za popoldan, pa še to za kakšno urico max, potem se vam vsekakor bolj splača kupiti Lenovo tab 4 kot pa računalnik.

Kot prvo je za uporabo kjer koli na sedežni bolj enostavno uporaben kot pa miška na dotik, prav tako pa, to boste zagotovo presenečeni, dobili boste več z Lenovo tab 4 tablico kot pa z računalnikom. Ti majhni računalniki so namreč malo boljši le v primeru, da boste zanje odšteli več denarja kot za Lenovo tab 4, če boste plačali toliko kot za Lenovo tab 4, potem boste nad nakupom vsekakor zelo razočarani.

Računalnik vam bo večinoma delal le za uporabo kakšnega urejevalnika besedil, medtem ko bo surfanje po spletu zanj prav gotovo preveč trd oreh. Zagotovo boste prej obupali kot pa kaj naredili, zato resnično to nikakor ni smotrn nakup.