Ko gledate stave danes stavite preudarno

Denar premami praktično čisto vsakega. Skoraj da ga ni junaka, ki mu ne zadiši kakšen dodaten evrček na mesec, še posebej če se zanj ni treba ne vem kako zelo truditi. Zato so stave danes za marsikoga, ki ni ravno med pripadniki stare generacije, več kot odlične. Vendar pa se zavedajte, stave danes imajo lahko mnogo, mnogo večje in boljše kvote, če se boste obrnili na tuje stavnice, na kateri so za stave danes rezultati tudi bistveno hitreje objavljeni kot so na naši, slovenski stavnici in to čeprav imajo objavljenih bistveno več rezultatov, kot jih je na naši, saj se spremljajo praktično vsi dogodki po svetu, ne samo določeni športi in določene lige.

Če se boste resnično odločili za stave danes rezultati ne bodo slabi, če se boste držali naslednjega

Nikoli za stave danes ne stavite na vašega priljubljenega športnika oz. priljubljeno moštvo, za katerega navijate s srcem že celo življenje. Namreč, težko boste šli iz svoje kože in nepristransko stavili, saj boste morda celo stavili proti vaši ekipi, ampak največja verjetnost je, da boste to storili ravno takrat, ko bo to najmanj primerno. Naslednje pravilo, če želite, da bodo rezultati za stave danes pozitivni, ne stavite toliko, kolikor niste pripravljeni izgubiti.

Ali se je možno zaslužiti z igranje športnih stav?

To je zelo velika in pogosta napaka, ki jo delajo ljudje, saj si želijo čim hitreje zaslužiti nekaj dodatnih evrov. Vendar res ne pričakujte, da vam to uspe, še največ imate možnosti, da vam to resnično uspe, v tem, da se vam pokrona staviti ravno na tistega, ki ni favorit ter ima zato res visoko kvoto in lahko samo iz dveh evrov naredite tudi po nekaj stotakov.

športne stave

Ampak pozor, najbolj primeren za takšne stave je začetek sezone in nek res enostaven tekmec, saj takrat favorit vseeno ni tako uigran kot po nekaj desetih odigranih tekmah. Seveda se takšne stvari zgodijo tudi sredi sezone, vendar pa je za to manjša verjetnost, so pa takrat kvote tudi visoke. Vsekakor torej ne moremo reči, da so stave danes dolgočasne, dogaja se veliko različnih stvari.