Kje se multifunkcijska naprava lahko kupi in kakšne so cene?

Kot je dandanes že v navadi, se tudi multifunkcijska naprava lahko najlažje kupi preko spleta. V primeru pa, da nas zanima več kot le ena multifunkcijska naprava, pa se je dobro obrniti na specializirane trgovine, ki se ukvarjajo izključno samo s tovrstnimi napravami. Eno izmed takih podjetij pa je tudi Anderwald, kjer nam ponujajo številne take naprave. Ne samo, da nam je na voljo multifunkcijska naprava, ki tiska barvno ali črno belo, tudi sam izbor takih naprav je zelo velik. Tako lahko torej vsi najdemo nekaj zase, za pisarno ali svoje domače podjetje. To pa jasno tudi pomeni, da bodo cene zelo različne, saj se naprave po ceni delijo glede na več dejavnikov. Le-te pa si bomo pogledali tudi v nadaljevanju.

Katera multifunkcijska naprava je najboljša?

Na tako vprašanje je zelo težko odgovoriti, saj je vsaka multifunkcijska naprava drugačna in je narejena za drugo delovno okolje. Nikakor ne smemo pričakovati, da bo vsaka multifunkcijska naprava delovala enako. Že samo to, da imamo na voljo tako napravo, ki bo tiskala le črno belo in tako, ki bo tiskala tudi barvno, lahko pove, da se bo cena razlikovala med tema dvema napravama.

Branje različnih formatov

Ravno tako pa se cena deli glede na to, kako zanesljiva in hitra je multifunkcijska naprava, kot tudi na to, kakšne dimenzije papirja lahko tiska in optično bere. Namreč, kdor še ne ve, obstajajo take naprave, ki imajo na voljo branje A3 in A4 formatne liste, kot tudi naprave, ki berejo in tiskajo le A4 format. Že tukaj lahko takoj vidimo, da se bo cena razlikovala. Kot pa smo že rekli, pa je cena, odvisna tudi od hitrosti tiskanja, ki jo ima multifunkcijska naprava, saj hitrejša kot je, dražja bo.

Cena multifunkcijske naprave

No, vsaj po navadi je tako. Lahko pa tudi najdemo izvrstne naprave po akcijskih cenah, kjer za smešne denarje lahko kupimo izredno dobro tiskarsko opremo. Če pa le-to kupujemo pri specializiranih ponudnikih, pa jih lahko tudi vprašamo za mnenja, saj nam vedno radi svetujejo o nakupu. Cene pa se vrtijo vse od 200 € pa do 2500 € (to pa velja za črno bele, kot tudi barvne).