KAVNA USEDLINA ZA VEDEEVANJE

Vedno smo se ljudje radi zatekali k vedeževalcem, da nam razkrijejo kaj nas čaka v bodočnosti. Danes, ko so postali časi taki, da nam ne nudijo nobene varnosti, nas še bolj skrbi naša prihodnost.
V čem nam lahko vedeževanje pomaga? Kaj nam lahko vedeževalec danes napove?
Veliko je področij, ki nam jih vedeževalec lahko razkrije. Zanima nas lahko služba, ali jo bomo dobili, oziroma ali bomo lahko službo, ki jo imamo danes obdržali. Kako bo z našim zdravjem. Ali bomo ozdraveli in ali nas mogoče čaka kakšna bolezen. Kaj lahko pričakujemo na področju ljubezni?
Poznamo veliko načinov za vedeževanje. Nekoč je bilo vedeževanje zelo priljubljeno s pomočjo kavne usedline. Če smo želeli izvedeti našo prihodnost, smo šli k tako imenovani šlogarci, ki nam je šlogalo s pomočjo kavne usedline. Najprej je bilo porrebno kavo spiti. Kavo smo morali imeti v belih šalcah. Nato smo morali kavno usedlino obrniti na kroćnik. In potekalo s pomočjo odtisov na šalčki. Mnenja so, da se lahko vedeževanja loti marsikdo. Naj bi se simbole naučili in vedeževanje lahko zelo enostavno poteka. Vendar ni tako. Zelo veliko izkušenj moraš imeti, da lahko v kavni usedlini prepoznaš določene simbole. Kaj simboli pomenijo se lahko naučimo, je pa potrebno te simbole tudi prepoznati. Zato je vedeževanje samo za izkušene. Če se odločimo za vedeževanje, moramo imeti posebne sposobnosti in intuicijo. Ni dovolj, da se pomen simbolov naučimo. Izbrati moramo izkušene vedeževalce. Preden se odločimo za vedeževanje je priporočljivo, da se o vedeževalcu pozanimamo. Resnica je tudi ta, da se vedeževanja sramujemo, zato nam nihče ne prizna, da se je odločil za vedeževanje.
Poleg vedeževanja s pomočjo kavne usedline se lahko odločimo za vedeževanje s pomočjo kart. To je nekako najbolj priljubljeno in lahko poteka po telefonu ali preko spletnih strani. Ne poterbujemo direktnega stika in je ta način zato veliko bolj priljubljen.