Katschberg

Ko se odpravimo na smučanje, si ne želimo verjetno samo aktivnega in odličnega smučanja in smučarskih prog, ampak iščemo tudi kaj več. Običajno še želimo tudi druge aktivnosti in možnosti za preživljanje časa, ki bodo izpopolnile naš dan. Smučišče Katschberg lahko izpolni naša pričakovanja in sploh, če potujemo z otroci, so običajno tisti, ki so lahko najbolj navdušeni, kar pa je seveda naš cilj. Pa vendar, mislimo tudi nase in seveda želimo tudi zase najboljše. Ker gre za smučišče, ki združuje še veliko drugih, poleg smučanja, aktivnosti, bo vsak od nas našel tisto, kar bo izpolnilo njegova pričakovanja, ne glede na našo starost.

Ugodna rešitev ne pomeni samo, da iščemo cenovno ugodno rešitev, kar pa je seveda tudi pomembno in moramo upoštevati tudi to. Iščemo še kaj več, sploh, če potujemo z otroci. To ne pomeni, da smo ali so naši otroci zahtevni, ampak če smo se že odločili za aktiven in zanimiv oddih in smo zanj tudi nekaj plačali, si bomo seveda ustvarili določena pričakovanja in želimo, da jih kraj, v katerega odhajamo tudi izpolni.

Veliko je pa krajev, ki združuje veliko aktivnosti in ne samo smučanje, ta je seveda v prvem planu in v prvi vrsti, pa kljub temu želimo še več. Mogoče bi pogrešali lahko kakšno stvar, če pa nam nudi kaj novega, pa toliko bolje. In Katschberg je eno od zelo prijaznih smučišč, tako družinskih kot če potujemo kako in s kom drugače. Vsekakor pa je najbolj prav, da se o vsemu pozanimamo, še predno se odločimo za rezervacijo termina in preverimo še vse ostale možnosti, ki nam jih ta kraj ponuja. Glede na obsežnost teh, pa zagotovo ne bo razloga, da se za ta kraj tudi ne bi odločili in, da ne bomo prav tam izpolnili vseh svojih pričakovanj.

Najbolj je seveda odvisno od nas, koliko in katere aktivnosti želimo, da so vključene med naše preživljanje aktivnih smučarskih počitnic.