Kalcedon

Imate strah in tremo pred javnimi nastopi oziroma bi si želeli malce več govorniškega daru, želite okrepiti moč volje, ker ste prepričani, da bi s to dosegli lahko veliko, pa ne veste kako, želite tudi vi širiti veselje, pa ste nenehno pod napetostjo in vznemirjeni, vaše razpoloženje pa nenehno niha?

Potem si predstavljajte, da se vse to reši s pomočjo zgolj ene majhne stvari, ki vas nikoli ne bo več zapustila, ker tega sami ne boste želeli. Kalcedon je vaš odgovor in vaša rešitev. Kamen, ki bo rešil vse našteto in je pravzaprav rojstni kamen dvojčkov in devic (https://www.astrolife.si/shop/izdelek/rojstni-kamen-za-dvojcek-ali-devica-kristalna-kapljica-kalcedon-calcedon, kar pa ne pomeni, da ga ne moremo nositi tudi če pripada kateremu drugemu horoskopskemu znaku.

Pozitivno vpiliva na krvni pretok

Zanimivo je, da kamen ni dober samo za našteto ampak ima tudi kar nekaj zdravilnih učinkov na zdravstveno stanje in sicer predvsem, če vas dajejo težave z razdražljivostjo, vročino, pomaga pa tudi pri vnetih očeh. Prav tako pa dobro vpliva na kostni mozek krvni obtok, kosti, srce, itd.

Kalcedon

Kalcedon prinaša moč in uspeh

In zanimivo je prav to, da nam lahko ena tako enostavna in tako praktična rešitev, ki je lahko konstantno v našem žepu, pomaga toliko, da je skoraj neverjetno. Lahko da smo iskali rešitve povsod in vedno, pa se nobena ni obnesla ali pa ni prinesla zadovoljivih rezultatov. In je le kalcedon tisti, ki je rešil naš primer. Kamni pa so med nami prisotni že od nekdaj in če se bomo v prihodnje zavzeli in opazovali mimoidoče, bomo zagotovo pri katerem teh opazili kakšnega. Lahko da bo del nakita, mogoče ga ta hrani v denarnici, v žepu ali kje drugje.

Skrit ali ne skrit, ima enako moč in uspeh bo zagotovo na vaši strani. Navsezadnje pa ali lahko kaj izgubimo, če se odločimo in preizkusimo to enostavno in praktično uporabno ter zanesljivo metodo spreminjanja lastnega življenja na boljše? Ničesar, lahko zgolj pridobimo ogromno in ar je najboljše – to lahko tudi naprej podarimo.