Kako do popolnega telesa za na plažo

Ne samo na plaži, tudi drugje si ljudje želimo izgledati odlično. K temu pripomore več stvari in sicer redna telesna vadba, kvalitetna prehrana, skrb zase in še nekaj drugih stvari. Če želite nekaj nasvetov kako zablesteti na plaži, si oglejte ta članek.

Prvi korak bo ta, da malce porjavite svojo kožo. To lahko storite naravno z izpostavljanjem soncu, ali pa s kakšno kremo za porjavitev. Ko se boste sončili pazite, da boste uporabljali sončno kremo z veliko zaščite, soncu pa se ne izpostavljajte, ko je le-to najmočnejše. Pazite tudi na prehrano. Odlična je recimo melona, ki je polna tekočine in vas bo hidrirala brez napihnjenosti. Omejite predvsem vnos sladkorjev, saj je sladkor eden izmed glavnih krivcev za odvečno telesno težo. Za neželene dlake na vašem telesu naj poskrbi vaša kozmetičarka. Preden se odpravite na plažo, nujno zavijte v lepotilni salon na odstranjevanje odvečnih dlak. Po nekaj sončenjih se znebite tudi odvečne odmrle kože na vašem telesu. Namesto dragih preparatov si lahko doma naredite enostavno mešanico sode bikarbone in vode. Važna je tekstura, pa še za naravne sestavine gre.

Odlične so tudi kreme za telo, ki vašo kožo hidrirajo. A izberite take z naravnimi sestavinami in tiste, ki imajo visoko uv zaščito. Ne pozabite na obraz! Veliko vlogo pri vašem videzu igrajo tudi kopalke. Vsako leto so v modi različne, letos še posebej izstopajo enodelne »spandex« kopalke. Za nakupovanje bo najlažje, če boste s seboj vzeli kakšno prijateljico, ki vam bo svetovala pri nakupu.

Ne pozabite pa tudi na redno telesno vadbo. Vsi ukrepi bodo zaman, če se bodo na vašem telesu kopičile odvečne maščobne obloge na nepravih mestih.

Upam, da so vam ti nasveti bili v pomoč, ni vam potrebno upoštevati vseh, da boste na plaži zasijali.