Kaj je ThetaHealing

ThetaHealing je tehnika, ki te poveže s sabo, ti da vpogled v to kar res si, ti razkrije vse tvoje plasti in skozi to izkušnjo postaneš bolj celosten. Dandanes je pač tako, da te od rojstva učijo, da tvoja notranjost ni pomembna, ampak je pomembna le okolica in njen odziv nate.

S ThetaHealingom se vam življenje lahko obrne dobesedno za 180 stopinj, na boljše seveda: odpravite si prepričanja, ki vas omejujejo na poti do polnejšega in srečnejšega življenja. V naši podzavesti se namreč skriva ogromno prepričanj za katere sploh ne vemo ali pa za katere smo prepričani, da jih več nimamo, da smo nekaj že naredili na sebi. A kljub temu se nam ponavljajo določeni vzorci.

“Za Theta healing  sem slišala že kakšno leto nazaj. Mislila sem si: Wau, to je to. To moram poskusiti. Ker takrat nisem ukrepala, me je ThetaHealing letos našel sam. Odprl mi je oči v nove dimenzije življenja.Vedela sem, da obstajajo, a sem dvomila, da jih je moč doseči po tako preprosti poti. Vse lepo je sedaj postalo čarobno. Kar je prej pomenilo težavo, je sedaj izziv in korak na stopničko višje. Spoznala sem, da je življenje povsem preprosto. Naenkrat je izginil kup nepomembnih potreb in skrbi, ki so me blokirale. Vsekakor velika prelomnica, ki jo lahko opišem kot čas pred seminarjem in življenje s Theto. Ne le jaz, tudi drugi opažajo razliko. Neizmerno sem vesela in hvaležna za to izkušnjo in pridobljeno znanje. ” pravi Helena iz Prevalj.