Kaj je logistika?

Logistika je proces, ki upravlja prenos blaga od prvotnega vira do uporabnika, dogaja se lahko znotraj porabnikov kot tudi med podjetji. Glavni namen logistike je zagotoviti blago ob pravem času na pravem mestu. V primeru, da ste sam naročnik večje količine blaga iz drugega konca sveta, boste tega brez ustreznih dokumentov in prevoznih sredstev opravili zelo težko. Logistično podjetje pa to opravi namesto vas. Različnih tipov logistike je ogromno, prav tako pa tudi podjetji, ki se ukvarjajo z njo. Podjetja namesto vas poskrbijo za ustrezen transport blaga, vam pa prihranijo veliko časa in skrbi.

Adriatik Ekspres Logistika d.o.o. je eno izmed uspešnih Slovenskih podjetij, ki nudi različne logistične storitve od organizacije transporta, carinskega posredovanja, organizacije spremstva blaga in druge storitve. Za vas lahko uredijo prevoz blaga po kopnem, morju ali zraku, kos pa so vsem izzivom.

Številne reference ter zadovoljni uporabniki le še potrjujejo kvaliteto storitev, zato vam ne bo žal, če se boste odločili za njih, ko bo potreben hiter in učinkovit prevoz blaga.