First minute – Grški otoki

Grčija bo letost ponovno ena od najbolj vročih turističnih destinacij. Kot vsako leto bodo tudi letos izšle first minute ponudbe za Grške otoke že zelo hitro v pomladnih mesecih in verjetno bodo najboljše namestitvene enote že zelo zgodaj razprodane. Tradicionalno je Grčija primerna destinacija tako za družine z majhnimi otroki kot tudi za pare ter individualne potnike. Značilnost Grških otokov so zelo slikovite in raznolike plaže ter veliko število kulturnih znamenitosti.

Toplo morje, garantirano lepo vreme, grški način življenja in ouzo bodo popestrili vaše grške počitnice. Možnosti je v Grčiji ogromno. Lahko izbirate med večjimi otoki kot so Kreta, Rodos, Karpatos, Kos. Morda si želite miru in pristne narave, potem bodo za vas prava izbira otoki kot so Kefalonija, Zakintos, Chios, Ios in Mikonos. Vsem ljubiteljem surfanja in kajtanja priporočamo, da obiščejo Karpatos. Otok je znan tudi po tem, da ima od vseh najdaljšo poletje. Romantiki pa se bodo verjetno odločili za Santorini, ki slovi po tem, da je verjetno eden najbolj čarobnih otokov. Veliko turistov ga bo uvrstilo med najbolj romantične kraje na svetu. Zelo barvita sta tudi Mikonos in Samos, slednji slovi po tem, da je morda najbolj zelen grški otok. V Grčijo lahko poletite iz Ljubljane in vseh bližnjih letališč tako, da skoraj ni razloga, da ne bi letos preživeli svoje sanjske počitnice v Grčiji.

Grški otoki že dolgo niso več dostopni samo premožnejšim ampak lahko prav na vsakem otoku dobite tedenski aranžma že za nekaj sto evrov. Odločite se za first minute grški otoki počitnice in izkoristite vse popuste, ki jih agencije ponujajo za zgodnje rezervacije.