Etuiji in ostali dodatki za LG telefone

Kako najboljše zaščiti vaš telefon pred udarci, umazanijo, ki se nabira na vašem mobilnem telefonu ter tudi pred praskami in ostalimi poškodbami? Enostavna rešitev je, da si omislite etui, ki bo zaščitil vaš telefon, obenem pa bo še vaš telefon estetski. Vsi etuiji imajo reže za kartice ter kvalitetno izdelavo, da ne boste nikoli razočarani. Podjetje Gizzmo za vaše mobilne telefone prodaja vse kar potrebujete ter za vse vrste mobitelov, naj bo to Nokia, LG, Sony, Samsung… Za svoj LG telefon lahko najdete vse kar si poželite naj bodo to razni ovitki, etuiji, zaščitne folije, torbica, slušalke – vse v različnih, vzorcih, modelih in barvah, tako da lahko vsak posameznik najde kar išče. Naj bo to model G2, Nexus ali pa Optimus. Na spletni strani gizzmo.si si lahko ogledate vse njihove izdelke in si jih tudi naročite na dom zgolj tako, da svoj ovitek, etui ali kakšen drug izdelek dodate v košarico. Za primer si lahko ogledate etui za LG, na voljo pa so vam tudi ostali LG dodatki za telefone.

Po opravljenem nakupu vas bo izdelek že naslednji dan čakal doma, če ga boste naročili do 17. ure. Razveselilo pa vas bo tudi, da vam preko spleta ponujajo ugodnejše cene, lahko pa se oglasite tudi v njihovi fizični trgovini in kar tam nakupite vse kar potrebujete.

Za dodatne informacije ali pa brezplačen nasvet jih pokličite na njihovo telefonsko število, ki jo najdete na gizzmo.si ali pa jim pošljite elektronsko pošto. Za spremljanje novih izdelkov in novic pa si lahko ogledate njihov Facebook profil ter jih tudi všečkate.

Ne pustite, da bo vaš telefon umazan in opraskan ter ga rajši čim prej zaščitite.