Estrihi naj pridejo izpod rok strokovnjakov

Si tudi vi želite, da bo pod v vaši hiši tak kot mora biti? Pa veste kakšno predpripravo je potrebno postoriti predno se odločite, da se položijo estrihi? Veste katere materiale morate uporabiti, da bodo estrihi iz pravilne mešanice, koliko katerega materiala morate dati v to mešanico? Če zgolj na eno od navedenih vprašanj niste odgovorili s 100 odstotnim DA, potem se obrnite na strokovnjake iz podjetja Hotenjka, ki vam bodo z veseljem svetovali in tudi vgradile strojne tlake tako kot je to potrebno in tudi po zelo konkurenčni ceni, še posebej, če se pogleda razmerje med ceno in kvaliteto na slovenskem trgu.

Estrihi, ki jih vgrajujejo strokovnjaki iz podjetja Hotenjka so večni

Ključnega pomena, da estrihi nimajo življenjske dobe oz. da so večni, je predpriprava površine, kamor se bodo estrihi vgrajevali in seveda izbira pravih materialov in izdelava prave mešanice za strojne tlake. Veste vse to? Ne? Pokličite na 01 365 76 56 ali 041 744 435 in naročite strokovnjaka na vaš objekt, ki vam bo svetoval katere materiale izbrati oz. bo strokovnjak vse potrebno priskrbel sam ter vam tudi hitro in po izredno ugodni ceni vgradil visoko kvalitetne estrihe, ki bodo doživeli vse generacije, ki bodo živele v vaši hiši.

Tudi, če potrebujete, da se estrihi vgradijo v vaš poslovni oz. industrijski objekt, so omenjeni strokovnjaki več kot primerni, da jih izberete, saj zelo dobro znajo vgraditi strojne tlake tako v stanovanjske kot tudi v industrijske objekte.

Ključna skrivnost njihovega dobrega dela pa je v izbiri pravih materialov ter prave mešanice le-teh, ki jo uporabijo, da se estrihi vgradijo tako kot je potrebno ter da jih lahko imenujemo večni estrihi. Ne verjamete, obiščite njihovo spletno stran ter si oglejte njihove reference, ki same po sebi govorijo v njihovo korist. Še danes jim pišite na info@hotenjka.si ter se dogovorite za brezplačen ogled vašega objekta ter brezplačen posvetovalni pogovor.