IENJE HODNIKOV POSLOVNIH ZGRADB

Mi smo za to, da čiščenje poslovnih zgradb opravi usposobljen čistilni servis!
Samo na ta način bodo doseženi optimalni rezultati čiščenja. Po hodnikih poslovnih zgradb se dnevno sprehodi kar nekaj oseb in vsaka za sabo pusti umazanijo. Skozi dan se tega nabere toliko, da ostane za čiščenje kar nekaj ur dela. Zato so po našem mnenju čistilni servisi tisti, ki lahko hitro in učinkovito poskrbijo za čistočo. Samo nekaj let nazaj so bile za čiščenje poslovnih zgradb v večini zadolžene čistilke, katere so večinoma to delo opravljale na črno. Tudi danes se še kje najde kaj podobnega, v večini pa so tovrstno delo prevzeli čistilni servisi. Vsekakor to ne pomeni, da kdo dvomi v sposobnost čiščenja čistilk, stvari so se obrnile zato, ker ima najem čistilnega servisa nekatere prednosti:
• Legalno opravljeno delo in plačilo, kar je pomemben faktor sodobnega časa.
• Celovitost storitve – čistilni servis ima vse potrebne pripomočke za celovito in intenzivno čiščenje poslovnega prostora. Njim nobena površina na poslovni zgradbi ni nedosegljiva.
• V večini jih je mogoče najeti kadarkoli, ni izostankov ali zamujanja z delom.
• Večina čistilnih servisov svoje usluge nudi 24 ur dnevno, kar pride prav pri kakšni adaptaciji objektov ali v primeru izrednih razmer.
V vsakem pogledu so za čiščenje poslovnih zgradb idealna rešitev čistilni servis in njihove usluge. Seveda s tem ne želimo odvzeti delo posameznim čistilcem, a dejstvo je, da čistilni servis svoje delo opravi, hitro in temeljito.