Ciganske karte z dobrim in slabim vplivom

Danes se uporablja različne načine, tehnike in pripomočke za napovedovanje prihodnosti. Vedeževanje s pomočjo kart je še vedno eno izmed najbolj priljubljenih. Je zelo praktično, ker se ga lahko uporablja tudi s pomočjo mobilnih telefonov. Danes so se razvile sodobne tehnike za vedeževanje. Leta nazaj so veljale za zelo skrivnostne in skrbno varovane. Njihova razlaga je zelo enostavna, simbolika zelo zanimiva in privlačna.
Za vedeževanje ločimo ciganske karte z dobrim in karte s slabim vplivom. Karte z dobrim vplivom nam napovedujejo srečo, ponujajo se nove priložnosti, veliko bo pozitivne energije in življenskega zagona, obetajo se nova dela, nove priložnosti in te karte lahko popravijo vpliv, ki ga imajo karte s slabim vplivom. Karte s slabim vplivom nam prinašajo žalost, nesrečo, bolezni in prinašajo nam zastoje v življenju. Za vedeževanje je to pomembno, ker se lahko na to pripravimo in to prebrodimo s čim manj posledicami. Spoprijeti se bo potrebno s težavami. Te prepreke bodo prinesle nove izkušnje. S težavami se je potrebno soočiti, dobiti dodatno energijo za jih premagati in se z njimi boriti. Nikoli se ne smemo predati težavam in postati neaktivni in malodušni. Če se odločimo za vedeževanje in bi radi spoznali kaj nas v prihodnosti čaka, moramo sprejeti pozitivne in tudi negativne napovedi. Če nas čakajo negativni in težki časi, se moramo na njih pripraviti in se znati z njimi spopasti. Zato je vedeževanje tako pomembno in uporabno. Da se pripravimo tudi na težke trenutke, ki nas čakajo. Karte s slabim vplivom nam lahko napovedujejo tudi negativen odnos, ki ga imamo lahko z okolico in ti odnosi se kažejo in odražajo v konfliktih v odnosih.
Vedeževanje je bilo in tudi za vnaprej bo vedno aktualno in za človeka zanimivo. Počuti se sigurnega in varnega. S spoznanjem, kaj nas čaka dobimo posebni elan za akcije vnaprej.
Vir: andromeda