Avtoplin

Avto je v današnjem času že skorajda razkošje. Marsikdo si ne more privoščiti hrane, tako, da nam je jasno, da si potem vseh stroškov, ki jih povzroča naš jekleni konjiček še bolj ne moremo plačati.

Pa vendar, za vse tiste, ki imamo avtomobil, naj odprem eno temo, ki postaja med prebivalstvom čedalje bolj priljubljena

Avtoplin. Vemo kaj je to? Avtoplin (več na http://www.avtonaplin.si/) je tako imenovana vrsta goriva, za katero se odloča čedalje več ljudi. In zakaj je temu tako? Vsi vemo, da cene bencina in nafte vsak dan naraščajo, zato, če želimo privarčevati, avtomobil predelajmo na to vrsto goriva, saj je izdatno cenejši. Njegova cena je 50 % nižja kot cene ostalih goriv. Za vse tiste, ki prevozite veliko kilometrov je to zelo velik prihranek. Tudi vpliv na motor je blagodejen, saj ima visoko kalorično vrednost, visoko oktansko število, lahko vplinjanje in še kar, to pa posledično povzroči 35% daljši rok trajanja, rok za menjavo olja se podaljša, ni nevarnosti za rjo, pa še motor dela tiho in enakomerno.

To so le nekatere izmed ugodnosti, ki ji pridobimo če se odločimo avto predelati na to vrsto goriva, ostale informacije pa lahko dobite na pristojnih podjetjih. Ni slabo, kajne?