Apartmaji v Bovcu

Bovec je eden izmed lepših Slovenskih krajev, njegova okolica je prečudovita. Ni čudno, da tako odročen kdaj vsako leto obišče veliko turistov, ki se radi vračajo. Raznolika ponudba dogodivščin, ki jih ponuja okolica ter slikovita narava doline reke Soče sta idealen recept za prijeten oddih ali aktivne počitnice. Sama okolica Bovca skriva mnogo skritih kotičkov, kjer lahko odkrivate lepote narave.

Dopustovanje v Bovcu je primerno za tiste, ki bi si le radi oddahnili od mestnega vrveža, ali pa za tiste, ki bi se radi športno udejstvovali v naravi. Okolica ponuja mnogo aktivnosti kot so golf, jahanja, jadralno padalstvo, skoki z elastiko, pohodništvo, rafting, ribolov, kolesarstvo in mnoge druge, v zimskih časih pa tudi smučanje v bližnji okolici.

Bovec nam ponuja kar nekaj možnih nastavitev, ena izmed njih so apartmaji Bovec Pri Leju. Moderen apartma, ki še vedno daje občutek domačnosti. Sprejme do 7 oseb, primeren pa je za pare, družine in manjše skupine. V apartmaju vam je na voljo dostop do interneta, televizija, dve klimatski napravi, kuhinja in pa pokrit letni vrt s popolno žar opremo za nepozabne piknike v naravi. Kot sem omenil že malo višje, tudi okolica tega apartmaja ponuja možnost številnih aktivnosti. Za seznam vseh aktivnosti vam svetujem ogled spletne strani apartmaja Pri Leju, na njej najdete tudi interaktivni koledar, prek katerega lahko rezervirate svoj dopust, obsežno galerijo prostorov, lokacijo na zemljevidu, vse podatke o apartmaju, spletna stran pa je na voljo v več jezikih. Če ste že dopustovali v Bovcu in njegovi okolici veste o čem govorim, če pa še niste poizkusite in ne bo vam žal.