ANGELSKE KARTE ZA VEDEEVANJE

Angelske karte uporabljamo za vedeževanje, napovedovanje prihodnosti. Uporablja se jih kot orodje za dobiti jasno sporočilo od vesolja, Angelov. So varne in pozitivne, dajo nam natančne odgovore, ki jih uporabljamo za vedeževanje. Angelske karte se velikokrat uporablja v sodelovanju z drugimi kartami. Vnesrjo pozitivno energijo in nam jasneje pokažejo in potrdijo prihodnost. Za vedeževanje dajejo točne smernice. Zrcalijo čustva in misli in, če se zavedamo da naša prihodnost izhaja iz naših čustev in misli nam je jasno, da je vedeževanje s pomočjo Angelskih kart zelo natančno in jasno. Vedeževanje mora potekati intuitivno.
Pomembno je, da smo osredotočeni na vprašanje. Kako postavljamo Angelske karte ni pomembno. Pozorni moramo biti, če se nam ena karta večkrat pojavi. V tem primeru nam je ta karta želela nekaj sporočiti. Za vedeževanje je pomembno, da karte vsakodnevno očistimo. Če se kdo dotakne kart, z neko dodatno energijo vpliva na vedeževanje.
Angelske karte sestavlja 44 kart. Štirideset kart obvladujejo angeli, nad štirimi pa so nadangeli. Ne poznamo delitve na male in velike karte. Ni niti delitve na dobre in slabe karte. Vedeževanje poteka na intuitivnih odkritjih kakšen je odnos med kartami. Ta odnos je zelo odvisen od situacije.
Angelske karte niso tako poznane. Večinoma poznamo vedeževanje s pomočjo Ciganskih kart, katere so se veliko, veliko let držale velike skrivnosti. Tidi Ciganske karte potekajo na intuiciji. Še vedno se uporablja vedeževanje s pomočjo Tarot kart in Remi kart. Če ne želimo iti do vedeževalca, lahko zvemo o naši prihodnosti tudi preko telefonskih linij. Ta način vedeževanja postaja vedno bolj iskan, ker tako ne pridemo v direkten stik z vedeževalcem. Seveda se marsi kdo sprašuje, kako lahko poteka energija iz veseljo preko mobilnih telefonov. Smo pa lahko veliko bolj sproščeni in iskreni, če nismo z vedeževalcem v stiku in je lahko pretok energije veliko manj oviran.