24ur spored

Prav gotovo ste že sami kdaj slišali izraz 24ur spored. 24ur spored je tv spored televizije Pop TV in drugih programov iste programske hiše. Izraz 24ur spored izhaja iz njihove najbolj priljubljene isto imenske oddaje 24 ur.

Kdaj uporabiti 24 ur spored?
Ta spored lahko uporabimo, ko nas zanima spored za program Pop TV, Kanal A in vseh ostalih plačljivih programov, ki jih ponujajo. Vseh programov skupaj je osem, tako da je ta tv spored izredno uporaben za vse, ki imajo zakupljen tv paket Pop Non Stop, večkrat pa ga lahko uporabimo tudi ostali, saj tudi Pop tv in Kanal A gleda velik del gledalcev.

Kje vse lahko najdemo 24ur spored?
Ko kdo omeni ta spored, verjetno najprej pomislimo na njihovo spletno stran. Na to stran pomislimo verjetno ravno zaradi tega, ker se imenuje 24 ur. Če tudi vi pomislite najprej na to stran,ni s tem nič narobe, saj boste tam našli spored za čisto vseh osem programov. Tudi druge spletne strani kjer so na voljo tv sporedi, bodo nudile informacije o sporedu vsaj za osnovna programa, to sta Kanal A in Pop tv, nekatere pa tudi za ostale plačljive tv programe.

Kje vse se dobijo tv sporedi?
Tv sporedi so na voljo v različnih oblikah in to velja tudi za 24ur spored. Če smo prej omenili le možnosti, ki jih imate na internetu, lahko rečemo, da so tudi ostali tv sporedi, prav tako pa tudi 24ur spored na voljo v različnih medijih. V časopisih in na teletekstu boste tv spored verjetno poiskali takrat, ko ne boste imeli na voljo internetne povezave ali pa boste imeli ugasnjen računalnik in ga ne boste želeli prižigati samo zaradi tega.